ZZP

VoIP voor de ZZP'er

VoIP is goedkoper dan de meeste telefoonabonnementen. Jaarlijks kunnen de kosten van uw telefoonabonnement wel teruglopen tot 60%! Hierdoor houdt u per jaar een aardig bedrag over. Dit kunt u in uw onderneming investeren.

Als u hard aan het werk bent, kunt u alsnog uw bellende klanten te woord staan. Wij bieden namelijk een uitgebreide voicemailfunctie. U kunt namelijk een persoonlijke voicemail inspreken. Wanneer er een voicemail is ingesproken, kunt u deze per e-mail ontvangen. In deze e-mail staat een audiobericht met daarin de gegevens van de bellende partij.


De installatie is in principe click-and-go

— Infra VOIP
VoIP is makkelijk aan te sluiten

‘Voice over IP’ of ‘IP-telefonie’, het klinkt ingewikkelder dan het is. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding, een VoIP-telefoon en natuurlijk een VoIP-abonnement. In Nederland hebben we een van de beste internetverbindingen ter wereld. VoIP is vrijwel geschikt voor iedereen in Nederland. VoIP-telefoons zijn tegenwoordig net zo goedkoop als een traditionele telefoon. Wanneer u zowel een VoIP-telefoon, als een internetverbinding hebt, is het als het ware ‘click-and-go’. U sluit de internetkabel aan op de telefoon en stopt de stekker voor de voeding van de telefoon in het stopcontact, en u bent ready-to-go. De meeste VoIP-telefoons werken zelfs via wifi, waardoor een internetkabel niet aan te pas komt. Daarom is Infra VOIP voor de ZZP gemakkelijk aan tesluiten en zeer voordelig voor de eenmanszaak.


Gratis aanvullende diensten:
 • Voicemail

  Als u niet bereikbaar bent, krijgt de beller een door u ingesteld voicemailbericht te horen. Een antwoordapparaat is hierdoor overbodig.

 • Gesprek doorverbinden

  Met een simpele druk op de knop van uw IP-toestel, kunt u een beller in de wacht zetten. Vervolgens belt u de persoon die de beller graag wil spreken, en verbindt u ze aan elkaar door. Eenvoudig en snel, of het nu een intern nummer of een nationaal/internationaal nummer is.

 • Gesprek doorschakelen

  Deze functie is beschikbaar op individuele toestellen en maakt het mogelijk om automatische doorschakelingen te realiseren, bijvoorbeeld:

  1. De telefoon gaat bij de receptie over en er wordt niet op tijd opgenomen.
  2. De inkomende lijn wordt doorgeschakeld naar een call-group, waar er ook niet op tijd wordt opgenomen.
  3. De inkomende lijn wordt dan doorgeschakeld naar de volgende call-group, waar wederom niet op tijd kan worden opgenomen.
  4. Dan kan de inkomende lijn worden doorgeschakeld naar bijvoorbeeld een voicemail box, of kan de beller in een wachtrij worden gezet.

  Deze functie is volledig naar wens en behoefte in te richten, zodat de gewenste bereikbaarheid gerealiseerd kan worden. U kunt dit zelf inrichten en beheren, maar u kunt het ook door ons laten doen.

 • Gesprek parkeren

  Wanneer u een inkomend gesprek wilt parkeren, dan kunt u dat eenvoudig doen met de parkeerknop op uw IP-toestel. U kunt de beller vervolgens weer terughalen, of doorverbinden met de juiste persoon.

 • Wachtmuziek

  Dit is een standaardfunctie in ons platform. De wachtmuziek kan eenvoudig aangepast worden, middels het uploaden van elk gewenst geluidsbestand. Dit kan zelfs per individueel toestel. Hierbij moet wel rekening gehouden worden met de ondersteunde formaten en met eventuele auteursrechten.

 

 • PBX antifraude tools

  Standaard bieden wij een fraudedetectie voor uw telefooncentrale. Dit scheelt u zorgen, maar bespaart u ook tijd.

 • In gesprek indicatie

  Met BLF, oftewel Busy Lamp Field, gaan de LED-lampjes op het IP-toestel branden wanneer andere lijnen bezet zijn. Zo ziet u altijd welke collega's in gesprek zijn.


De kosten van een VoIP abonnement voor u als ZZP'er
De kosten van een ZZP Infra VOIP-abonnement zijn € 3,50 per maand. Deze kosten zijn erg laag als u dit vergelijkt met de maandelijkse kosten van PSTN- of ISDN2-providers. De kosten van PSTN of ISDN2-verbindingen liggen namelijk rond de € 25,- per maand. Per jaar bespaart u al gauw € 250,- alleen op uw maandelijkse abonnementskosten.
Voor minder dan 0,06 cent naar het buitenland bellen!
Dit verschil is zo groot omdat VoIP niet over de traditionele telefoonlijn gaat, maar via het internet. Het bellen over het internet is veel goedkoper dan het ‘ouderwetse’ bellen. Zo betaalt u gemiddeld nog geen 6 cent voor een belletje naar het binnen- of buitenland. Of u nu naar Groningen of Tokyo belt, de kosten verschillen amper. Er zijn op het internet natuurlijk geen landgrenzen, vandaar dat de kosten wereldwijds vrijwel gelijk zijn. Het bellen met VoIP is dus niet alleen goedkoop binnen Nederland, maar u kunt als ZZP’er ook geld besparen wanneer u naar het buitenland belt. InfraVoIP voor de ZZP’er is voor iedere eenmanszaak geschikt.

Bellende ZZP'er aan het werk op zijn computer
Bereken de kosten voor uw onderneming

U kunt de kosten van een VoIP-abonnement heel makkelijk berekenen aan de hand van onze 'kostenberekening tool'.


Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen over VoIP zakelijk voor de ZZP? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!