Zorgeloos bellen

Zorgeloos Bellen

Met een Zorgeloos Bellen-abonnement belt u zorgeloos naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Voor € 12,50 per maand kunt u voor maar liefst 500 minuten bellen naar alle vaste en mobiele nummers. Met Zorgeloos Bellen bespaart u dus op uw maandelijkse gesprekskosten. U kunt ‘per’ nationaal nummer een Zorgeloos Bellen-abonnement afsluiten. Hierdoor hoeft u Zorgeloos Bellen alleen maar af te sluiten voor nummers die het echt nodig hebben. De ene afdeling belt immers vaker dan de andere afdeling. U wordt dus niet verplicht om voor alle nummers dit abonnement af te sluiten. Voor het afsluiten van een Zorgeloos Bellen-abonnement, dient u echter voor minimaal 5 nummers een Zorgeloos Bellen-abonnement af te sluiten. Zorgeloos bellen staat dus voor goedkoop bellen, en is geschikt voor elke MKB-er.

Wanneer is Zorgeloos Bellen voordelig?

U hoeft een Zorgeloos Bellen-abonnement niet meteen af te sluiten. Ook als u al jaren klant bent, kunt u Zorgeloos Bellen toevoegen aan uw VoIP-abonnement. Hierdoor kunt u eerst aankijken of het wel een meerwaarde is voor uw bedrijf, voordat u een abonnement afsluit.

Aan de hand van uw belgedrag en het aantal minuten dat u per maand belt, kunt u in onze grafiek zien of een Zorgeloos Bellen-abonnement voordelig is voor uw organisatie.

Lijn A houdt in dat u vaker naar een vast nummer belt, dan dat u naar een mobiel nummer belt. Deze situatie komt het vaakst voor.

Lijn B houdt in dat u ongeveer net zo vaak naar een vast nummer belt, als naar een mobiel nummer.

Lijn C houdt in dat u vaker een mobiel nummer belt, dan dat u naar een vast nummer belt.

Voorbeeld: U belt 450 minuten in de maand, en u belt voornamelijk mobiele nummers. U kijkt dan naar lijn C en vervolgens kijkt u of deze groene lijn boven de blauwe lijn uitkomt. In dat geval komt de lijn ongeveer op de 15 euro uit. Het scheelt u € 2,50 per maand, wanneer u een Zorgeloos Bellen-abonnement afsluit.


Zorgeloos bellende vrouwFair Use Policy

Met Zorgeloos Bellen maken wij gebruik van de Fair Use Policy. Zo gaan wij misbruik van het telefoonnetwerk tegen. Per Zorgeloos Bellen-abonnement geldt daarom ook een maximum van 500 belminuten. Wanneer u meer dan 500 minuten belt, worden de reguliere gesprekskosten weer van kracht. Wanneer blijkt dat u maandelijks meer belt dan 500 min, is het mogelijk om, in overleg met ons, het aantal belminuten te verhogen.

Met een Zorgeloos Bellen-abonnement is het niet mogelijk om kosteloos naar betaal- en servicenummers te bellen. Deze kosten worden, naast uw abonnement, aan u gefactureerd. Dit geldt voor de volgende nummers: 090x, 066, 0676, 084, 087 en 18xy. De volgende servicenummers vallen wel onder het Zorgeloos Bellen-abonnement: 085, 088, 14xy, 116xyz.

Een ander voordeel van onze Fair Use Policy is, dat het totaal aantal belminuten zorgeloos wordt verdeeld onder de gebruikers. Bijvoorbeeld: met 5 Zorgeloos Bellen-abonnementen kunt u in totaal 2500 minuten bellen. Wanneer u door uw data heen bent, wordt de data van uw collega’s automatisch met u gedeeld, zodat u weer kunt bellen.

Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!