3CX Telefooncentrale

3CX: De VoIP-telefooncentrale

De 3CX VoIP-telefooncentrale is uw eigen persoonlijke telefooncentrale. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van een tweede partij. U kunt hierdoor alles zelf gemakkelijk en snel regelen. Naast dat u beschikt over uw eigen telefooncentrale, biedt 3CX vele features. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eenvoudig een keuzemenu samen te stellen, maar u kunt ook gebruik maken van softphones.


Wat biedt 3CX mij?

De 3CX-telefooncentrale biedt alles wat u als ondernemer nodig heeft, van een handige app voor op uw mobiel, tot het kiezen van wachtmuziek. Hieronder alle voordelen voor u als ondernemer:

3CX Op Een Smartphone
  • Goedkoper
  • Met de 3CX VoIP-telefooncentrale kunt u enorm veel geld besparen. 3CX is een IP-telefooncentrale, dat houdt in dat de telefooncentrale niet fysiek bestaat. U hoeft geen hardware te kopen voor de telefooncentrale en de aanschafkosten zijn hierdoor lager. U bespaart ook op de service- en administratiekosten. Doordat de IP-telefooncentrale in eigen beheer is, hoeft u geen van deze kosten te betalen aan een partner bedrijf. Een ander voordeel van de IP-telefooncentrale is, dat hij uiteraard geschikt is voor VoIP. Met VoIP zijn de belkosten erg laag. Of u nu naar Zwolle of Berlijn belt, het maakt niet uit. Met een VoIP-telefooncentrale bespaart u op uw service-, administratie-, aanschaf- en belkosten!

  • Eenvoudig beheren
  • 3CX biedt een eenvoudige en overzichtelijke interface. Bij de meeste VoIP-telefooncentrales heeft u een ervaren ICT'er nodig om alles te bedienen. 3CX heeft erg veel tijd besteedt aan het gebruikersvriendelijk maken van de interface. Hierdoor kunt u alles eenvoudig vinden, en ziet alles er overzichtelijk uit. In de interface kunt u onder andere een keuzemenu instellen. Met een keuzemenu of digitale receptioniste is uw beller sneller op de juiste afdeling. Denk hierbij aan "Druk 1 voor Verkoop, druk 2 voor Administratie en druk 3 voor Helpdesk".Ook is het eenvoudig om nummers toe te voegen aan uw telefooncentrale. Bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe collega bij komt, dan kunt u eenvoudig een extra gebruiker aanmaken. Tevens is het mogelijk om de beschikbaarheid van collega's te zien, door te verbinden naar collega's en inzage te krijgen in belstatistieken.

  • Softphones
  • De 3CX VoIP-telefooncentrale biedt gratis softphones. Met een softphone kunt u via uw computer bellen met uw vaste telefoonnummer. Hierdoor hoeft u niet per se een IP-telefoon te hebben. Het is ook mogelijk om een softphone-applicatie te installeren. Deze apps zijn geschikt voor iOS, Android en Windows Phone. Hierdoor bent u zeer mobiel en flexibel, en altijd bereikbaar op uw bedrijfsnummer, ook als u niet op kantoor zit.De softphone-app van 3CX biedt meer dan alleen telefoneren. U heeft namelijk ook een duidelijk overzicht van de gemiste oproepen. Als een beller een voicemailbericht inspreekt, wordt deze voicemail naar u gemaild. In deze e-mail staat een audiobericht met de gegevens van de beller. Hierdoor kunt u uw voicemails eenvoudig bewaren, of delen met andere collega’s voor wie deze bedoeld zijn.

  • Infrastructuur
  • De 3CX VoIP-telefooncentrale neemt geen ruimte in beslag, omdat het een telefooncentrale in de Cloud is. Ook is er geen telefoonkabel naar de telefoon nodig. Doordat er gebruik wordt gemaakt van VoIP (bellen over het internet), is er alleen een internetaansluiting nodig. Hierdoor hoeft u ook niets te veranderen binnen uw pand. De telefooncentrale is eenvoudig aan te sluiten en indien gewenst kunt u altijd een van onze professionals bereiken voor hulp. Een IP-telefooncentrale, het klinkt ingewikkelder dan dat het is.
Dashboard VoIP Telefooncentrale 3CX

Wat zijn de kosten van een eigen IP-telefooncentrale?

De prijs van een VoIP-telefooncentrale kan enorm verschillen per bedrijf. Zo speelt de grote van uw bedrijf een belangrijke rol. Hoe meer gelijktijdige gesprekken, des te hoger de kosten zullen zijn. De kosten van een 3CX VoIP-telefooncentrale vindt u hier. Mocht u meer duidelijkheid willen, of heeft u interesse in een eigen telefooncentrale? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!