Tarieven gesprekskosten

Tarieven gesprekskosten

Met VoIP bespaart u als ondernemer op uw gesprekskosten. VoIP gaat namelijk over het internet, waardoor het veel goedkoper is dan bellen over een telefoonkabel. De gesprekskosten van VoIP zijn hierdoor soms wel tot de helft lager, dan bij de grote providers! Verder is bellen naar het buitenland ook veel goedkoper. Wanneer u dus veel naar het buitenland belt, kunt u enorm op uw gesprekskosten besparen. U kunt dus bellen zonder zorgen, en u hoeft niet op uw minuten te letten.


U betaalt wat u gebruikt en geen cent meer!

Bij Infra VOIP rekenen wij een starttarief van € 0,042, dit is bijna de helft van het starttarief van KPN. KPN rekent namelijk met een starttarief van € 0,08 voor een telefoontje in Nederland. Het starttarief van KPN ligt internationaal ook veel hoger dan ons starttarief van € 0,042. Het gemiddelde internationale starttarief van KPN ligt namelijk op € 0,0792. Infra VOIP is qua starttarief dus veel goedkoper dan Nederlands grootste telefonieleverancier KPN.

Bestemming Starttarief Per minuut
Nationaal vast €0,042 €0,020
Nationaal mobiel €0,042 €0,060
Internationaal vast €0,042 €0,03 (gemiddeld)
Internationaal mobiel €0,042 €0,06 (gemiddeld)
Onderling bellen €0,00  €0,00


Kosteloos bellen naar je collega's?

Onderling bellen met VoIP is kosteloos. Wanneer uw bedrijf twee of meer VoIP-nummers heeft, kunt u kosteloos onderling bellen. VoIP-nummers kunnen namelijk kosteloos naar elkaar bellen. Hierdoor kunt u veel onnodige kosten voorkomen. Ook verbetert u hiermee de communicatie binnen het bedrijf! Wanneer er iets onduidelijk is, kan er namelijk gratis gebeld worden naar iemand die het wel weet.


Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!