Receptie op afstand

Receptie op afstand

Een bemande receptie is kostbaar, maar heeft ook de meerwaarde van de persoonlijke touch. Een receptie vervangen door een intercom is daardoor niet altijd een passende optie. Met de 2-weg video- en spreek-luisterverbinding van de receptiezuil kunt u uw klanten altijd goed te woord staan. Ook is dit een stuk persoonlijker dan een intercom. De receptie is uitgerust met 1 knop waarmee de klant een vooraf ingesteld nummer kan bellen. Het is ook mogelijk om meerdere knoppen te installeren. Dit is handig voor een pand waarin meerdere bedrijven zijn gepositioneerd. Hierdoor kan een bezoeker gericht een bedrijf of een bepaalde afdeling bellen.

Draadloze receptie op afstand

Receptie Wandmeubel
Wandmeubel of toch een zuil?

We bieden 2 verschillende soorten recepties op afstand. Het allereerste model is een receptiezuil. Dit model kunt u overal in uw bedrijf monteren. Wel moet u rekening houden met de bekabeling. Zo moet er bijvoorbeeld een voedingskabel en internetkabel naar de zuil lopen. Naast de receptiezuil bieden wij ook een wandmeubel. Dit model is zoals de naam al zegt, geschikt voor aan de muur. Het enige verschil tussen beide modellen is de montage. Beide modellen zijn uit te breiden met extra drukknoppen. Met extra knoppen kunt u meerdere afdelingen of bedrijven verbinden aan de intercom. Hierdoor hoeven de klanten niet continue doorverbonden te worden.

Brochure


Installatie

Bij het installeren van een receptie op afstand komt heel wat kijken. De zuil moet op de juiste plek worden gemonteerd, maar ook de bekabeling is belangrijk. Vandaar dat wij u adviseren om dit te laten doen door professionals. Heeft u advies nodig, neemt u dan contact op met ons zusterbedrijf Infratech Telecommunicatie B.V. via 0229-215543 of info@infratechgroep.nl.


Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Overal ter wereld klanten te woord staan

— Infra VOIP