Over ons

Infra VOIP levert al meer dan 15 jaar VoIP-telefonie aan kleine, maar ook grote bedrijven binnen Nederland. Wij zijn pioniers op het gebied van spraakverbindingen en mobiele communicatie.

Sinds 2002 leveren wij al spraakverbindingen op datalijnen door heel Europa. We leveren nog steeds de traditionele telefooncentrales, en telefoontoestellen voor de zakelijke markt. Maar ook zijn wij gericht op de toekomst en leveren moderne telefooncentrales in de Cloud. Met deze moderne telefooncentrales houden wij rekening met de trend in de telecommunicatiemarkt.

Wij kwamen tot de ontdekking dat het voor kleinere bedrijven niet rendabel is om te investeren in lokale apparatuur. De kosten voor dergelijke apparatuur zijn veel hoger dan die van een netwerkverbinding naar het internet, waarop de telefonie aangesloten kan worden. Wij bieden dus een goedkope oplossing voor de kleinere bedrijven die niet willen investeren in lokale apparatuur.

Waarom is het belangrijk om over te stappen naar Infra VOIP?

U kunt veel geld besparen op uw vaste telefoonlijnen en op uw belkosten. U hoeft niet te twijfelen over de betrouwbaarheid van uw internetnetwerk. Deze is de afgelopen 6 jaar namelijk beter gebleken dan de vaste telefonieverbindingen als het gaat om spraak-/luisterkwaliteit.


Neem contact met ons op

(maandag t/m vrijdag 09:00-17:00)