Intercom

Intercoms

Intercoms zijn de toegangscommunicatie van uw voordeur, slagboom of aan het hekwerk van uw bedrijfspand. Wij hebben er een aantal geselecteerd voor u. Wij maken onderscheid tussen 2 soorten: intercoms met audio en met video en audio. Tevens kunt u een VoIP-abonnement afsluiten speciaal voor uw intercom.


Intercomabonnement

U kunt ervoor kiezen om de intercom aan te sluiten op uw VoIP-telefonienetwerk. Hierdoor kunt u overal ter wereld audio en video ontvangen. Dit is mogelijk aan de hand van een applicatie die geschikt is voor uw computer, tablet, smartphone en VoIP-telefoon. U bent hierdoor zeer flexibel, en kunt u uw klanten overal ter wereld te woord staan. Wel heeft u voor deze mogelijkheid 1 Trunklijn nodig. De intercom moet namelijk verbinding kunnen maken naar uw nummer. Het is tevens ook mogelijk om hem via een trunklijn naar een extern telefoonnummer door te schakelen. Hierbij betaalt u per maand een relatief klein bedrag. Hierdoor kunt u gebruik maken van het internet. U kunt de kosten voor een abonnement berekenen in onze 'kostenberekening tool'.


Bellende vrouw bij een intercom
Wat zijn de kosten van een intercom?

Hierbij komen 3 verschillende kosten kijken: de kosten voor een fysieke intercom, aansluitingskosten en maandelijkse kosten bij een VoIP-netwerkaansluiting.

  1. Fysieke intercom: Infra VOIP biedt eenvoudige zonder camera's tot de meest uitgebreide intercoms die ‘s nachts HD-beelden kunnen opnemen. Neem een kijkje in ons assortiment, om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden.
  2. Aansluitingskosten: Wanneer u kiest voor een intercomabonnement van Infra VOIP, wordt er eenmalig € 15,- aan aansluitingskosten in rekening gebracht.
  3. Maandelijkse kosten: De maandelijkse kosten van een intercomabonnement kunt u berekenen aan de hand van onze 'kostenberekening tool'.

Heb ik een intercom met video of alleen audio nodig?

De intercom met video en audio is het ultieme toestel van dit moment. U kunt de aanbellende bezoekers namelijk niet alleen horen, maar ook zien. Hierdoor staat u nooit meer voor een verrassing. De intercom met video en audio is echter niet altijd nodig. Soms is het beter om een intercom te installeren die alleen audio ondersteund. Bijvoorbeeld bij een slagboom, daar biedt een videoverbinding niet direct een meerwaarde. Het is dus belangrijk om goed te kijken wat het doel is.


Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Bellende man bij een intercom