Breedband

Breedband

Infra VOIP kunt u helpen met het creëren van een fysieke internetverbinding op uw locatie. Afhankelijk van uw locatie en de snelheid die u wenst, zoeken wij voor u uit wat de beste en goedkoopste manier is om een internetverbinding aan te leggen. Hierdoor heeft u altijd een pakket dat het beste bij uw onderneming past.

Breedband is een snelle netwerkverbinding, die zowel over Coax, DSL en glasvezel kan gaan. Bij de aanleg van kabels zijn wij niet gebonden aan internetproviders, hierdoor kunnen wij de goedkoopste internetverbinding realiseren. Met een goed werkende internetverbinding kunt u als bedrijf efficiënter werken. Ook werken onze VoIP-diensten hierdoor beter. Op uw intercoms ontvangt u scherpe beeldkwaliteit, en bij uw VoIP-telefoons klinkt er minder ruis.

VoIP Deco Blauwe Golf
De voordelen van Infra Breedband:
  • Een stabiele verbinding
  • Snel en zorgeloos bellen over IP
  • Goedkoper dan de meeste internetproviders
  • Verzekerd zijn van een goede, snelle en stabiele internetverbinding

Wat zijn de kosten van het aanleggen van breedband?

De kosten van het aanleggen van een internetverbinding zijn erg verschillend. De locatie van uw bedrijf en de verschillende breedbandnetwerken spelen hierbij een grote rol. Wilt u een gedetailleerde prijsindicatie, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!